CÉGÜNKRŐL

Cégünk 2009.-es alakulását követően elsősorban információs technológiai szolgáltatással, technológiai szaktanácsadással számítógépes programozással valamint adatfeldolgozással járult hozzá más vállalkozások fejlődéséhez. Cégünk folyamatosan bővült,fejlődött az évek során és a mérnöki tanácsadások valamint a technológiai szolgáltatások mellett, saját projekteteket is vállalt, valamint több neves hazánkban nagy sikereket elért cégek alvállalkozója ként is bemutatkozhatott.

2019-ben tevékenységi köreink bővültek a projekt szervezéssel valamint számos építőipari munkálatokkal valamint hozzájárulhattunk a Puskás Ferenc stadion belső munkálatainak elkészítéséhez is. A különböző egyedi megoldások és nagyszabású újítások részesei lehettünk, egy jól szervezet projekt keretében.

2020-ban cégünk szintén alvállalkozóként a Ferihegy Bud Cargo belső munkálatainak elkészítésében kapott szerepet, ahol burkolati munkálatok valamint gipszkartonfal építése és szerkezet szerelése mellett, több ezer négyzet méteres területek festésre való előkészítését valamint festését végezte.

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

TOVÁBBI FEJLESZTÉSEK

Kellő mennyiségű szakemberrel és alvállalkozók bevonásával értünk el hatékony munkát amely megalapozta cégünk megbecsülését és sikereit. Azóta is folyamatosan a kellő innovációt szem előtt tartva bővítjük szakmai tudásunkat és érdeklődésünket hogy ezen a téren kellő eredményeket érhessünk el.

A közelmúltban cégünk további elgondolásait valósította meg és nem csak a projektek szervezésében hanem az ingatlan fejlesztésben valamint az értékesítés terén is újabb távlatokat nyitott meg és célokat tűzött ki maga elé.

Bízva az eddigi tapasztalatainkban reméljük,hogy cégünk partnerei és kollégáink tábora tovább bővülhet és érhetünk el közösen újabb sikereket. Ez úton is szeretnék megköszönni minden alvállalkozónak és kollégának a hatékony és precíz munkáját és szeretnénk kifejezni megbecsülésünket mindazoknak akik hozzájárultak cégünk eddigi munkájához és fejlődéséhez.

KAPCSOLATFELVÉTEL
  • image
  • image
  • image
  • image

Belsőépítészeti munkák

Belső terek (lakás, iroda, szálloda, étterem, kávézó, kereskedelmi és szolgáltató üzlet) tervezése és kivitelezése, burkolás, festés, vakolás, gipszkartonozás stb.

Ingatlanfejlesztés & értékesítés

A közelmúltban cégünk további elgondolásait valósította meg és nem csak a projektek szervezésében hanem az ingatlan fejlesztésben is újabb távlatokat nyitott meg és célokat tűzött ki maga elé.

Reklám & programozási szolgáltatások

Célunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb hirdetési formákat, lehetőségeket biztosítsuk, közterületi média megjelenések tervezésével, vásárlásával.

Igénybe venné szolgáltatásainkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Partnereinkkel való kíváló együttműködés jellemez minket, profi hozzállással és vállalatirányítással.

MEGBÍZHATÓSÁG
100%
PRECIZITÁS
100%
SOKOLDALÚSÁG
100%
TAPASZTALAT
100%

VÉLEMÉNYEK

Ügyfeleink visszajelzései jelentik a garanciát. Olvassa el véleményeiket a közös munkáinkról!

image

K. Katalin

Ügyfél
Pontos tervezés, és tökéletes kivitelezés... Csak ajánlani tudjuk a céget. Ritka megbízható és precíz csapat. A megbeszélt belsőépítészeti kivitelezés a lehető legprecízebb módon végezték el, partneri együttműködésünk magas színvonalon teljesült.
image

B. György

Ügyfél
Mindig szakszerű tanácsokat kapott cégünk. Türelmesen végig magyarázzák a hozzánemértő kérdéseket is. Ésszerű választást és megfelelő megoldásokat javasolnak cégünknek az infromatikai fejlesztéseket illetően is. Maximálisan elégedettek vagyunk.
image

Sz. János

Ügyfél
Reklámszolgáltatásokkal kapcsolatban működtünk együtt, amelynek a kivitelezésre tökéletesre sikerült, pont, ahogy elképzeltük. Nem csak, hogy minden a megbeszéltek szerint történt, de kreatív ötleteik hatására kifejezetten sikeres kampányokat zártunk. Megbízható partnereink hosszú távon.

Igénybe venné szolgáltatásainkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot!